Tel. 21789409

Dræning

Dræning af jorden kan være en nødvendighed i mange forskellige sammenhænge af forskellige årsager. Det kan for eksempel være, at du er i gang med at bygge nyt hus, hvor der skal drænes vand i forbindelse med udgravningen. Eller måske du er ejer af store markarealer, der fra tid til anden bliver oversvømmede og derfor kræver dræning af jorden.

Uanset hvilket behov for dræning du måtte stå med, står vi hos ATT Byg klar til at gøre det hårde og tidskrævende arbejde for dig, så du kan koncentrere dig fuldt ud om dit byggeri, landbrug eller noget helt tredje. Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde en løsning på dine udfordringer, og læs mere her på siden om, hvad vores dræningsservice indebærer.

Vi tilbyder professionel dræning til alle formål

Der findes utallige typer af dræningsopgaver, og med vores årelange erfaring inden for feltet har vi hos ATT Byg efterhånden afdækket de fleste af dem. Vores fagligt kompetente medarbejdere er skolet i at kunne vende komplekse udfordringer til målrettede løsninger, som er tilpasset kundens behov. Vi kommer ud til dig og tilser problemet og lægger derefter i tæt samarbejde med dig en plan for, hvordan vi griber problemstillingen bedst an, så vi kan opnå det mest tilfredsstillende resultat.

Foruden vores faste bemanding på cirka 20 mand henter vi løbende også eksterne kompetencer og arbejdskræfter ind, når opgaver kræver dette. På den måde er du som kunde garanteret et grundigt og professionelt stykke arbejde, uanset hvilken type dræning der er tale om.

Vi kan blandt andet være behjælpelige med dræning af:
• Sportspladser
• Haveanlæg
• Byggepladser
• Markområder.
Og mange andre arealer i alle tænkelige størrelser og former. Vores dræningsudstyr er fuldt ud opdateret og gearet til at kunne håndtere selv svære dræningsopgaver og store arealer, og vi stopper først, når problemet er fuldstændig udbedret.  Selvfølgelig altid til tiden.


ATT Byg – vi er til at stole på

Som stolt og traditionsrigt firma med mange års arbejdserfaring på CV’et vægter vi hos ATT Byg de gode, gammeldags dyder såsom godt håndværk, gode kunderelationer og grundighed i alt, hvad vi gør, højt. Vi holder altid vores aftaler og er ganske enkelt et firma, der er til stole på.

Vi vil hjertens gerne klare det hårde arbejde for dig, men skulle du have lyst, har du også mulighed for at leje en maskine med fører på time- eller dagsbasis til din dræning. På den måde sørger vi bogstaveligt talt for, at maskineriet spiller optimalt, og du får lov til at være inde over arbejdsprocessen hele vejen.

Dræning af jorden kan være af afgørende betydning for eksempelvis det videre byggeforløb eller for din mulighed for at producere afgrøder. Netop derfor er det også vigtigt at få en professionel fagmand ind over disse projekter, der kan sikre, at dræningen foregår korrekt. En sikkerhed, som vi uden tvivl kan stille dig. Når du overlader dræningsarbejdet til os, er du nemlig garanteret et godt og solidt resultat, der aldrig skuffer og lever 100 % op til aftalen – hver gang.

Skal vi stå for din dræning? Kontakt os nu

Hos ATT Byg kan vi hjælpe dig med dræning af forskellige jordområder i forskellige størrelser. Hvad end der er tale om en mindre have eller en større byggeplads, som kræver dræning, kan vi effektivt klare det for dig. Der er med andre ord ikke den opgave, der er hverken for lille eller for stor for os.

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi kan få styr på dræningen sammen.

Vi tales ved!