Tel. 21789409

Montering af elementer

Søger du en professionel og pålidelig fagekspert til håndtering af elementmontage? Hos ATT Byg har vi mange års erfaring på området inden for betonarbejde, og vores CV over forskellige typer af arbejdsopgaver spænder vidt og bredt. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og er klædt på med den rette viden og de rigtige redskaber til at kunne eksekvere på lige netop den opgave eller udfordring, du står med.

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for montering af elementer. Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Det kan vi tilbyde dig – og mere til

At arbejde med beton og montere elementer er en vanskelig og fysisk krævende disciplin, der kræver det rette udstyr og en faglig ekspertise. Derfor kan det naturligt nok også virke uoverskueligt at skulle påbegynde et projekt med montering af elementer – og det er her, ATT Byg kommer ind i billedet.

Vi kan være behjælpelige med montering af betonelementer i alle størrelser og i forbindelse med alverdens forskellige projekter.

Vi kan blandt andet montere:
• Dækelementer
• Bjælker
• Sandwichelementer
• Tankelementer
• Tribuneelementer
• Tagelementer
• Søjler.
For bare at nævne et udpluk af vores kompetencer.
Med andre ord: Uanset hvilket byggeprojekt du står overfor, kan vi klare monteringsopgaven for dig, så du kan komme godt og sikkert i mål med byggeriet.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os

Hos ATT Byg er vi af den overbevisning, at vi kan klare en hvilken som helst type opgave. Hvad end dit projekt er en mindre sag eller et større foretagende, finder vi altid frem til en skræddersyet løsning. Vi går til alle udfordringer med samme gode indstilling, faglige seriøsitet og et smil på læben. Derfor er der naturligvis heller ikke den opgave, der er hverken for stor eller for lille for os.

ATT Byg består af en fast medarbejderstab på 20 mand, der både er enormt service-mindede og fagligt specialiserede. Hvis arbejdsopgaverne kræver det, trækker vi på eksterne kræfter, så vi rent faktisk kan løse opgaver i alle størrelsesordner. Uanset hvad er du altid garanteret, at samtlige af vores montører leverer et solidt stykke arbejde, der ganske enkelt ikke er til at sætte en finger på.

Kort sagt: Vores montører er fuldt ud kvalificerede til at varetage dine ønsker og behov, og du kan trygt og roligt lægge dit projekt i vores fagkyndige hænder.

Mange års erfaring med beton – og faglig stolthed i bagagen

Monteringen af betonelementer er en helt essentiel del af et byggeprojekt, og derfor er det også alfa og omega, at opgaven udføres korrekt og hensigtsmæssigt. ATT Byg er din personlige garanti for pålidelig og veludført elementmontering, der kan hjælpe dig godt videre med dit byggeri. Vi går meget op i punktlighed, og hos os er en aftale en aftale. Det betyder, at du altid kan forvente at få det bestilte stykke arbejde færdiggjort inden for den aftalte tidsramme, så din tidsplan ikke skrider.

Har du brug for en hjælpende hånd til montering af elementer, og vil du gerne være sikker på, at arbejdet bliver fulgt helt til dørs? Skynd dig at kontakte os allerede i dag, så finder vi en løsning sammen.

Vi glæder os til at høre fra dig!