Tel. 21789409

Jord og beton

At arbejde med jord og beton, eksempelvis i forbindelse med byggeri, kabellægning og lignende, er ofte en omfattende og hård proces. Det koster både tid og fysiske kræfter, og det kræver ikke mindst de rigtige maskiner, værktøjer og kompetencer, hvis det skal blive udført korrekt med et tilfredsstillende resultat. 

Netop derfor kan det være fordelagtigt at søge professionel hjælp hos fagkyndige, der kan eksekvere på opgaverne med sikker hånd. Og det er lige nøjagtig, hvad vi hos ATT Byg kan tilbyde dig.

ATT Byg – et erfarent firma med stolte traditioner

AAT Byg er langt fra den nye i klassen – tværtimod. Vi er et traditionsrigt firma, der har været etableret inden for branchen i mange år. Personligt har medstifteren af virksomheden, Erik, haft med jord og beton at gøre siden 1971, og det var også hans dybtfølte passion for feltet, der i 1992 fik ham til at blive selvstændig.

Foruden Erik ved roret består ATT Byg af en fast medarbejderstab på cirka 20 mand, og derudover henter vi den nødvendige arbejdskraft og de rette kompetencer ind eksternt, når der er behov for det. Det er med til at sikre, at vi altid er klædt optimalt på til at kunne udføre en hvilken som helst type opgave, der vedrører jord og beton.

Vi tilbyder professionelt jord- og betonarbejde – til alle tænkelige behov

Når vi siger, at vi kan klare alle tænkelige opgaver relateret til jord og beton, ja så mener vi det også. Der er ikke den udfordring, der er hverken for stor eller lille for os. Vi ser løsningsmuligheder fremfor begrænsninger og kan forsikre dig om, at vi altid finder en god og solid løsningsmodel, der er nøjagtig tilpasset efter netop dine behov.

Indimellem vil det måske betyde, at der skal tænkes kreativt og ud af boksen, men uanset udfordringens specifikke omfang, vil vi gøre vores ypperste for at løse opgaven på tilfredsstillende vis, så den matcher dine ønsker.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende opgaver inden for jord- og betonarbejde:  

  • Jordudgravning og planering
  • Kabelgravning
  • Montering af betonelementer
  • Opbygning af støttemure
  • Støbning af fundamenter, gulve, vægge og etagedæk
  • Ledningsrenovering
  • Forstærkning af fundament.

Og meget andet.

Alle vores medarbejdere er uddannede og fagligt kompetente, og du vil altid kunne forvente service-mindet og professionel service til hver en tid.

Pålidelig og grundig service – hos os er en aftale en aftale

Hos ATT Byg anser vi os selv for at være et stabilt, pålideligt og troværdigt firma. Vi går ekstremt meget op i det gode håndværk, det grundige arbejde og ikke mindst den gode kunderelation. Det betyder, at vi altid er til at stole på. Vi løber aldrig fra en aftale og eksekverer på dit jord- eller betonprojekt som planlagt – altid til tiden og til punkt og prikke.

En aftale er en aftale

Hos os er en aftale derfor også altid en aftale – hvad end den er blevet indgået mundtligt eller skriftligt. Og vi følger den altid til dørs med samme høje faglige interesse og omhu. Såfremt der mod al forventning alligevel skulle opstå en fejl fra vores side, kan vi garantere dig, at den straks bliver udbedret – selvfølgelig uden ekstra beregning og helt uden brok.

Så hvis du søger du et professionelt og pålideligt firma, der er til at stole på, til at udføre dit jord- eller betonarbejde, ja så er ATT Byg det helt rette valg for dig. Kontakt os allerede i dag, så finder vi hurtigt en løsning, der matcher dine behov.

Vi ser glæder os til at betjene dig